TV Bergh en omliggende tennisverenigingen zetten Noabercompetitie voort in nieuwe opzet!

TV Bergh en omliggende tennisverenigingen zetten Noabercompetitie voort in nieuwe opzet!
12 oktober 2015 Freddy

 Wat gaan we doen?  We gaan een competitie spelen met alleen dubbels. Voor de dames op de woensdagavond en voor de heren op donderdag. We realiseren ons dat de woensdag ongelukkig is voor de dames, omdat er dan ook de Snijkuil woensdagavondcompetitie is, maar dit kwam voor de andere verenigingen beter uit. Dus mocht je niet meedoen aan de Snijkuil en toch op de woensdagavond met een team willen meedoen, kun je je opgeven met een damesteam. Op donderdag hebben we al 1 herenteam voor de categorie 6-7. We spelen totaal 6 wedstrijden uit en thuiswedstrijden. De wedstrijden worden gespeeld vanaf 28 oktober t/m 3 december. Op 13 december is een gezamenlijke afsluiting voor alle deelnemers in Zeddam met een hapje en een drankje.

Inschrijven? Inschrijven kan voor de volgende categorieën: 4 en 5, 6 en 7, 8 en 9. Drie categorieën dus. Aan de competitie kunnen deelnemers van de volgende verenigingen meedoen: TV Bergh, Zeddam, Wehl en Beek. Didam heeft voor alsnog geen belangstelling. Wellicht sluiten zij zich op termijn aan. Je kunt je per team van minimaal 4 personen opgeven. We starten om 19.00 uur. Opgeven kan met een compleet team of evt. als individu, dan kijken we of we een compleet team kunnen samenstellen. Opgeven kan bij Theo Weijers, tmh_weijers@kpnmail.nl voor woensdag 7 oktober a.s.!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

zestien − vijftien =