Opgeven voor de worldtour en jeugdcompetitie

Opgeven voor de worldtour en jeugdcompetitie
8 november 2015 Freddy

Beste jongens, meisjes en natuurlijk ouders,

Het jaar 2015 loopt alweer ten einde. Nog maar enkele weken te gaan en dan is het alweer 2016. Ik ben dan ook alweer druk bezig met de inschrijving voor de Worldtour (rood/oranje) en competitie Groen /Geel.
Daarom ook mijn vraag aan jullie ….wie wil meedoen met de Worldtour en competitie 2016?

De Worldtour rood/oranje wordt gehouden op de eerste zondagochtend van de maand van 9.00 – 11 uur. De groene competitie is op woensdagmiddag vanaf 14.30. Je speelt met je team 4 enkels en 2 dubbels met 4 kinderen (groene ballen op heel veld).
De gele competitie speelt op zondagochtend vanaf 10 uur. Je speelt met je team 4 enkels en 2 dubbels met 4 kinderen (gele ballen op heel veld).

Wil je mee doen, geef je dan op via montferlandpedicure@hetnet.nl. Hein en ik kijken in welke groep je terecht komt. Opgeven kan voor rood, oranje en groen tot 16 november a.s. Let op: voor de gele competitie kun je je uiterlijk tot zondagavond 8 november (morgenavond dus!) opgeven.

Heb je nog vragen, kom dan morgen (zondag 8 november 2015) naar de tennisbaan. Ik ben daar van 12.00-15.00 bij de clubkampioenschappen voor de oudere jeugd t/m 17 jaar (leuk om even te kijken). Dan kan ik uitleg geven, al je vragen beantwoorden en je kunt je dan ook opgeven. Een mailtje sturen met een vraag is natuurlijk ook geen probleem.

Groetjes,
Andrea Toonen

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

negentien − elf =