Gezocht Tenniskidsfunctionaris en jeugdcommissieleden

Gezocht Tenniskidsfunctionaris en jeugdcommissieleden
14 juni 2016 Arno

Andrea Toonen onze Tenniskidsfunctionaris stopt volgend jaar met haar werkzaamheden  bij de jeugdcommissie. Om de Worldtour en de competitie zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn we op zoek naar 1 of 2 ouders die de functie van Tenniskidsfunctionaris willen invullen. Ook zal in de toekomst de Worldtour bij thuiswedstrijden door de ouders geregeld moeten  gaan worden. Uiteraard gaat Andrea samen met de nieuwe Tenniskidsfunctionaris  de kinderen in het voorjaar nog inschrijven en de indeling maken, zodat het voor iedereen duidelijk is.

Maar je kunt ook alvast op tenniskids.nl kijken onder tenniskidsfunctionaris.  Daar staat alles over hoe het bij de WT werkt.

Tevens zijn we op zoek naar jeugdcommissieleden. Er zijn veel ouders die willen helpen en dat is heel erg fijn!! Maar 1 of 2 vaste leden binnen de onze commissie zou geweldig zijn. Want wij willen ook dat activiteiten voor de jeugd plaats blijven vinden.

Wij hopen, dat er nieuwe ouders opstaan en willen helpen. Want het zou heel erg jammer zijn wanneer op ons tennispark geen jeugdactiviteiten meer georganiseerd kunnen worden.

De Jeugdcommissie