De Gracht damescompetitie weer van start

De Gracht damescompetitie weer van start
24 juli 2017 Freddy

De Grachtcompetitie gaat eind augustus weer van start. Dit jaar met maar liefst acht teams. Grote dank gaat uit naar de sponsor, Café Zalencentrum de Gracht. Het belooft weer een sportieve en gezellige competitie te worden. De wisselbeker is terug van de Graveerder en staat klaar voor de komende winnaar.
Vanaf 22 augustus worden de wedstrijden gespeeld op ons tennispark. Op 22 augustus zijn de dames vanaf 9.30uur aanwezig voor koffie/thee met vers appelgebak van Café Zalencentrum de Gracht, daarna beginnen ze om 10 uur met de wedstrijden. Op 10 oktober 9.30 uur spelen alle dames weer bij TV Bergh. Dan is er een gezellige racketochtend, aansluitend de prijsuitreiking onder het genot van een heerlijk hapje van Café Zalencentrum de Gracht. De overige wedstrijddagen zijn 29 augustus, 5, 12, 19 en 26 september en 3 oktober. Er wordt dan op wisselende parken gespeeld.

De organisatie is in handen van Antoinet Braam en Marie Louise Booms van TV Bergh.