Grachtcompetitie 2017

Grachtcompetitie 2017
11 oktober 2017 Freddy

Dit najaar is voor de vijfde keer een tennis dubbeltoernooi voor dames georganiseerd, en werd er om de wisselbeker gestreden. Dit toernooi, genaamd de Grachtcompetitie, wordt sinds vorig jaar gesponsord door Chantal Schenning van Café- Zalencentrum de Gracht uit ’s-Heerenberg.
Het is een toernooi waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat, maar waar het wedstrijdgevoel ook zeker niet ontbreekt.

Er hebben dit jaar zeven teams meegedaan, te weten: l.T.C. de IJsselweide, T.V. Altec, L.T.C. de Vijverberg, L.T.C. de Drieslag, T.V. Zeddam, L.T.C. de Paasberg en T.V. Bergh.

Op 22 augustus was de opening en kwamen alle teams naar ’s-Heerenberg, waar we verwend werden met koffie en heerlijke appeltaart met slagroom van de sponsor, voordat we met onze rackets in de aanslag gingen.

Tussendoor zijn de wedstrijden op verschillende parken van de deelnemende verenigingen gespeeld, waarbij men van de gastvrijheid van het ontvangende team kon genieten.

Op 10 oktober werd de competitie feestelijk afgesloten met wederom alle deelnemende teams op tennispark “de Snijkuil” in ’s-Heerenberg. De weergoden waren ons goed gezind, en er is een gezellig rackettoernooi gespeeld.De dag is afgesloten met de prijsuitreiking onder het genot van heerlijke hapjes van de sponsor.

De eerste prijs is dit jaar gewonnen door L.T.C. de Paasberg, zij hebben de wisselbeker in ontvangst genomen, bovendien entreebewijzen voor het nieuwe Stadsmuseum, met koffie en appeltaart bij Café Zalencentrum de Gracht. Op de tweede plaats is geëindigd L.T.C.de IJsselweide, ook zij gaan het Stadsmuseum bezichtigen, en zullen ook het terras van de sponsor niet links laten liggen.

De organisatie van dit tennistoernooi was in handen van Marie Louise Booms en Antoinet Braam van T.V.Bergh.

CIMG6041

CIMG6046