Tijmen

Tijmen
4 september 2018 Freddy

Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat ons jeugdlid Tijmen zaterdag op het voetbalveld van MvR door een noodlottig ongeval is omgekomen. Tijmen was 13 jaar en lid sinds 2013. We zijn erg geschrokken van dit bericht en wensen de ouders en broer van Tijmen heel veel sterkte met dit enorme verlies. Afgelopen vrijdag ging Tijmen nog met plezier naar de tennisles. Het was de eerste tennisles weer na de zomerstop. Afgelopen voorjaar speelde Tijmen nog competitie op de zondagochtend met zijn team. Tijmen was altijd vrolijk en een graag geziene gast op één van de activiteiten van de jeugdcommissie. Onze trainer Hein heeft afgelopen dagen contact onderhouden met de tennismaatjes en teamgenoten van Tijmen. Ook daar was de schok enorm, zij zullen Tijmen moeten missen als tennismaatje. Dat is een ongelooflijk verlies en niet te bevatten. Komende vrijdag zal Hein samen met de betrokken jeugdleden de herdenkingshoek bij MvR bezoeken en het condoleanceboek tekenen en is er gelegenheid om te praten over Tijmen. De kinderen en ouders zijn hierover persoonlijk geïnformeerd door Hein. Alle tennislessen zijn voor komende vrijdag en zaterdag afgelast.

Het bestuur van Tennisvereniging Bergh