Herinnering aan Tijmen

Herinnering aan Tijmen
14 september 2018 Freddy

Twee weken geleden begonnen we met de najaarstennislessen bij TV Bergh. Een dag later stond de wereld stil. Ons zeer enthousiaste en altijd vrolijke jeugdlid Tijmen Steenbergen heeft een ongelukkige botsing op het voetbalveld en overlijdt. Na 2 weken is dat nog steeds een onwerkelijke gebeurtenis. Vandaag pakten we de draad weer op. Onze kinderen gingen gewoon weer tennissen. Onze trainer Hein vroeg zich terecht af of hoe de kinderen op te vangen, met of zonder woorden? We kozen voor een gedenkhoek met foto’s van Tijmen. Kaarsjes branden kan ook. De jeugdcommissie liet een beker, die Tijmen vorig jaar samen met Mica en Luke gewonnen had tijdens de jeugdclubkampioenschappen, opnieuw graveren, waarbij zijn letters extra groot werden aangebracht. Wat een mooi gebaar! Bekers verdien je door je super inzet, motivatie en gedrevenheid op de baan. En voor je postume prestaties. Zo bekeken, mogen er voor Tijmen nog wel een paar besteld worden. Deze beker laten we staan in het clubhuis ter nagedachtenis aan Tijmen.

IMG-20180912-WA0004 IMG-20180912-WA0005