Neem een proeflidmaatschap: zomerproef

Neem een proeflidmaatschap: zomerproef
28 februari 2020 Freddy

1x 25 euro / 2x gratis les / 3x maanden proberen

Kom op proef tennissen bij Tennisvereniging Bergh in ’s-Heerenberg. Voor maar 25 euro kun je het drie maanden uitproberen. Om je te helpen krijg je 2 gratis tennislessen van de clubtrainer (leenrackets aanwezig, les met 4). Vrijdagavond en zondagochtend zijn er leden om met jou een balletje te slaan op vrije inloopsessies. Na afloop is het vaak heel gezellig in de clubkantine. Ben je enthousiast, dan kun je echt lid worden. Daar horen dan nog eens 3 gratis tennislessen bij.

Tennissen is door de matig intensieve lichaamsbeweging heel erg gezond. Zowel fysiek als mentaal. Daarbij is tennis een sport die je tot in lengte van jaren kunt beoefenen. En in alle vrijheid: wanneer en hoe vaak je maar wil, recreatief of in competitieverband. Geef je met een vriend(engroep) op en je bent verzekerd van vaste speelmomenten.

flyer zomerproef 2020

Poster zomerproef
Opgave bij: ledenadm@tvbergh.nl met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Inschrijfgeld naar: nl24rabo 0326604928 onder het motto ZOMERPROEF.