Schooltennis 2020: kinderen maken kennis met tennis

Schooltennis 2020: kinderen maken kennis met tennis
28 februari 2020 Freddy

Na het succes met de nieuwe opzet van Schooltennis in 2019 gaat Tv Bergh in april 2020 weer schooltennis aanbieden aan de basisscholen. De deelnemende scholen zijn de basisscholen in ‘s-Heerenberg: de Galama-school, OBS Montferland en de Mariabasisschool. In samenwerking met Tim Kappen (combinatiefunctionaris van de gemeente Montferland) worden de gymlessen van de kinderen van groep 3 t/m 5 drie weken lang geheel aan de kennismaking met de Tennissport besteed.
Onze tennisleraar Hein Roth gaat samen met seniorleden van de tennisvereniging de lessen verzorgen. Met ballen en tennisrackets werden de eerste oefeningen in de zaal gedaan en in de weken daarna gaan de kinderen de tennisbaan op bij Tv Bergh!

Hein krijgt ondersteuning van een groot aantal enthousiaste en betrokken leden, die het jeugdtennis bij Tv Bergh weer op de kaart willen zetten. In totaal maken op deze manier bijna 300 kinderen kennis met tennis .
De kinderen wordt na afloop een aantrekkelijk aanbod gedaan om lid te worden en verder kennis te maken met de tennissport. Onder de kinderen wordt door Tv Bergh één gratis jeugdlidmaatschap verloot. Meer informatie is in de flyer te vinden: Flyer Schooltennis 2020