Lente- en invitatietoernooi 21 maart

Lente- en invitatietoernooi 21 maart
2 maart 2020 Freddy

Lente toernooi

Beste tennisliefhebbers, de lente is in aantocht! Een mooi moment om het begin van de lente te vieren en met elkaar een balletje te slaan.

Een gezelligheidstoernooi voor iedereen die van tennis houdt en dat door velen gezien wordt als start van het tennisseizoen. Het biedt naast tennisplezier ook een mooie gelegenheid voor de competitiespelers om zich voor te bereiden op de naderende voorjaarscompetitie in april.

Invitatietoernooi

Het invitatietoernooi is bedoeld om het tennis onder de aandacht te brengen bij de mensen. Vraag je vriend(in), collega, familielid of buurtgenoot die geen lid is van een tennisclub om mee te doen. Natuurlijk zijn niet leden altijd welkom.

We streven er naar om het Lente- en invitatie toernooi voor u sfeervol en gezellig te maken. Vanaf 13:00 uur spelen we dubbelspel op 3 banen. Na afloop (ca.16:30 uur) kiezen we een dagwinnaar.

Natuurlijk heb je zin om mee te doen! Deelname is vanaf 18 jaar. De inschrijving sluit op woensdag 18 maart.

Geef je op, onder vermelding van voor- en achternaam van jezelf en introducé.
– Inschrijflijst Clubhuis
– 06-23947736 (Whatsapp – Wilma Schreur)
wilmaschreur@gmail.com

Iedereen is van harte welkom, dus ook als je niet mee tennist. Het wordt een leuke middag om samen met clubgenoten het tennisseizoen te openen met een heerlijk lentebiertje en kleine hapjes. Hiervoor vragen we een bijdrage van € 2,50 per persoon. Betaling ‘s-middags bij het organisatie team.

We zien jullie graag op zaterdag 21 maart, inloop vanaf 12:30 uur.

Namens het organisatie team.

Flyer: Lente- en invitatie toernooi