Update activiteiten ivm corona: open dag en lente-invitatietoernooi verzet

Update activiteiten ivm corona: open dag en lente-invitatietoernooi verzet
15 maart 2020 Freddy

Ivm de door de regering aangekondigde aanbevelingen willen we jullie graag het volgende mededelen:

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Dit betekent dat wij alle tennisverenigingen oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. De actuele berichtgeving van de KNLTB vind je hier: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/
Voor TV Bergh betekent dat het volgende:

  • De tennislessen zullen vooralsnog gewoon doorgaan (neem hierin acht zodra je klachten hebt, ook zonder koorts, graag thuis blijven, geen handen geven etc). Voor meer info bekijk de website van RIVM of https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-denk-dat-ik-nieuwe-coronavirus-heb
  • Toss/racket avond/ochtend: hiervoor geldt hetzelfde als voor de tennis lessen, deze gaan gewoon door. Neem hierin acht dezelfde richtlijn als bij de tennis lessen, dus bij klachten graag thuis blijven, geen handen geven en gepaste afstand houden.
  • Het Lente en invitatie toernooi van volgende week zaterdag 21 maart zal helaas verplaatst moeten worden naar zaterdag 11 april.