Jeugdleden mogen weer de baan op!

Jeugdleden mogen weer de baan op!
29 april 2020 Freddy

Goed nieuws! Vandaag hebben wij van de gemeente groen licht gekregen dat ons park vanaf 1 mei 2020 voor de jeugd t/m 18 jaar geopend mag worden. De lessen voor de jeugd met de leeftijd t/m 18 jaar zullen vanaf vrijdag 1 mei weer starten met inachtneming van het protocol van de gemeente alsook de bijbehorende hygiëne maatregelen.  Tevens is er voor de jeugd met de leeftijd t/m 18 jaar vanaf zondag 3 mei om 10 uur ook weer de zondag toss.

Protocol_verantwoord_sporten

KNLTB richtlijnen - hygieneregels Tennis

De leden vanaf 18 jaar oud zullen nog even op verdere toestemming van de regering moeten wachten.

Wij verzoeken vooral de ouders van de kinderen de hygiëne voorschriften nauwlettend op te volgen.

Veel tennis plezier!

Namens het bestuur van TV Bergh.