DIGITAAL AFHANGBORD

DIGITAAL AFHANGBORD
16 september 2020 mario

Beste tennissers,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf heden kun je zeer eenvoudig en snel een baan afhangen via het nieuwe KNLTB Afhangbord (zie film). Allereerst kunnen leden afhangen via het afhangbord-scherm op de vereniging.

Hoe werkt het afhangbord?
Als TV Berg-lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je introducé(e)s of andere spelers toevoegen om tegen te spelen, selecteer daarna jouw favoriete baan en spelen maar.

Echter in verband met de maatregelen tegen het coronavirus ben je tot nader bericht (n.a.w. 1 juli) verplicht de eerste partij digitaal af te hangen via de ClubApp. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je met de app kunt afhangen. Je moet je echter wel aanmelden op het digitale afhangbord bij de club anders vervalt na 10 minuten je reservering en wordt de baan weer vrijgegeven.

We hebben er verder voor gekozen om het enkelspel op 45 minuten en het dubbelspel op 60 minuten te zetten. Je kunt als je een tweede partij wilt spelen opnieuw afhangen op het digitale afhangbord.

We raden je aan om snel digitaal af te hangen en daarna op de het tennispark het vernieuwde KNLTB Afhangbord uit te proberen en een lekker potje te spelen.
Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Bestuur T.V. Bergh

Digitaal Afhangbord