Jeugd

Hallo jongens, meisjes en ouders,

Wij willen jullie graag informeren over de activiteiten die er dit jaar allemaal voor de jeugd georganiseerd gaan worden. Voor alle activiteiten zal een kleine bijdrage gevraagd worden.

Hierbij de planning van de jeugdactiviteiten 2020. Nog niet alle data zijn concreet maar deze zullen binnen de huidige activiteiten gaan passen.

Jeugdactiviteiten 2020 Dag Tijdstip Frequentie*
Tennisles Ma/di/vrij Divers Wekelijks
Mentortennis Dinsdag 17 – 18 uur Wekelijks
Interne jeugdcompetitie Zondag 10-12 uur Wekelijks
Vriendjes en vriendinnetjesdag volgt
Ouder-kind toernooi 7 juni 10-12 uur Eenmalig
Jeugdclubkampioenschappen (gelijk bij dubbelpret volwassenen) Juni Volgt
Tennisdagkamp 19 september Volgt Eenmalig
Halloweentoernooi 31 oktober Vanaf 17 uur eenmalig
Bowlen november Volgt eenmalig

 

*de wekelijkse activiteiten starten van 2 maart

 

Voor opgave activiteiten mail naar jeugdaktiviteiten.tvbergh@live.nl

Activiteiten die we jaarlijks organiseren zijn: tossochtenden, bowlen, jeugdtoernooi, competitie en tenniskamp.

Voor vragen over jeugdactiviteiten mail naar: jeugdaktiviteiten.tvbergh@live.nl

Schooltennis 2020

Na het succes met de nieuwe opzet van Schooltennis in 2019 gaat Tv Bergh in april 2020 weer schooltennis aanbieden aan de basisscholen. De deelnemende scholen zijn de basisscholen in ‘s-Heerenberg: de Galama-school, OBS Montferland en de Mariabasisschool. In samenwerking met Tim Kappen (combinatiefunctionaris van de gemeente Montferland) worden de gymlessen van de kinderen van groep 3 t/m 5 drie weken lang geheel aan de kennismaking met de Tennissport besteed.
Onze tennisleraar Hein Roth gaat samen met seniorleden van de tennisvereniging de lessen verzorgen. Met ballen en tennisrackets werden de eerste oefeningen in de zaal gedaan en in de weken daarna gaan de kinderen de tennisbaan op bij Tv Bergh!

Hein krijgt ondersteuning van een groot aantal enthousiaste en betrokken leden, die het jeugdtennis bij Tv Bergh weer op de kaart willen zetten. In totaal maken op deze manier bijna 300 kinderen kennis met tennis .
De kinderen wordt na afloop een aantrekkelijk aanbod gedaan om lid te worden en verder kennis te maken met de tennissport. Onder de kinderen wordt door Tv Bergh één gratis jeugdlidmaatschap verloot. Meer informatie is in de flyer te vinden: Flyer Schooltennis 2020

Jeugdcommissie zoekt betrokken ouders voor versterking!

TV Bergh heeft een behoorlijke groep jeugdleden. Daarvoor organiseren wij als jeugdcommissie elk jaar weer superleuke activiteiten. Zo hebben we het ouder-kind-toernooi, het kamp, de jeugdclubkampioenschappen, de Halloween-toss en het bowlen. Daarnaast zijn we betrokken bij de World Tour en de competities en bieden we ondersteuning bij het schooltennis en Sjors Sportief.

Ben jij degene die samen met ons de jeugd het plezier in de tennissport wil laten beleven en vergroten? Meld je dan nu aan voor de jeugdcommissie via jeugdaktiviteiten.tvbergh@live.nl.

Als je nog vragen hebt, kun je daar ook terecht of natuurlijk bij één van de commissieleden.

Groet,
TV Bergh