Tennisles

Wie is onze tennisleraar?                

Hallo, mijn naam is Hans Schuurman, 48 jaar en ben woonachtig in Dinxperlo.  Vanaf september ga ik aan de slag als tennisleraar bij Tv Bergh. Sinds 2000 ben ik tennisleraar van beroep. Ik heb mijn licentie behaaldaan het CIOS Arnhem.

Ik ben o.a. leraar in Zevenaar, Ede en Emmerich Duitsland geweest. Verder heb ik veel tennisreizen naar het buitenland gemaakt. Sinds 2010 ben ik in dienst bij Sport events, welke nauw samenwerkt met Totaal inTennis. Heb vele jaren in Noord Limburg  en Brabant bij verschillende verenigingen gewerkt.

Naast mijn werk als tennisleraar, ben ik ook in de volleyballerij actief geweest als regio talententrainer. Tegenwoordig ben ik 24 uur per week werkzaam bij Mainfreight ´s Heerenberg, waar ik sinds 2017 werk.

Op dinsdagen geef ik training in Enschede, op woensdagen geef ik tennisles in Vierlingsbeek NB.

Ik hoop dat ik met mijn enthousiastme vele leerlingen in mijn training mag verwelkomen. Ik heb er ontzettend veel zin in.

 

Voor- en najaarslessen 2022

De aspirant jeugdleden (6 t/m 12 jaar) hebben dit jaar 12 lessen bij hun lidmaatschap (€ 135,00) inzitten.
De oudere jeugdleden (t/m 17 jaar)  en senioren kunnen een serie van 12 lessen afnemen.           De kosten hiervan bedragen € 150,00. Voor 12 lessen.

Tennislessen
Maandag 16:30 21:30

 

Les- en Trainingsreglement:

  • Standaard les: duur 50 minuten, bestaande uit 4  personen. Er wordt een uur gepland voor een groep, zodat de trainer 10 minuten pauze heeft. De lessers hebben gedurende die 10 minuten de mogelijkheid tot inspelen.
  • Wanneer er geen groep van minimaal 4 personen kan worden samengesteld, zal er in overleg gezocht worden naar een geschikte oplossing: wachten op een vierde persoon, lestijd aanpassen en/of lesgeld aanpassen. Bij lessen en/of trainingen voor junioren en aspiranten is het beleid van de vereniging dat dit niet leidt tot verhoging van de kosten.
  • Indien een les en/of training uitvalt wegens afwezigheid van de leraar en de les en/of training niet door een andere leraar wordt gegeven, wordt die les en/of training alsnog gegeven, na overleg met leerling(en), op door de leraar vast te stellen tijdstip.
  • Bij slecht weer zal de tennisleraar er alles aan doen om de les (voor zowel jeugd als senioren) zoveel mogelijk door te laten gaan. Bij uitval door regen wordt er maximaal 1 nieuwe les ingepland (inhaaldatum). Wanneer de lessen niet op de geplande tennisbaan doorgang kunnen vinden door onwerkbaar weer, dan wordt er gekeken naar alternatieve mogelijkheden. Bij alternatieve lessen moet gedacht worden aan: theorielessen, fitnesslessen, circuittraining en/of conditietraining.
  • Wie les en/of trainingen volgt bij TV Bergh hoort gepast schoeisel en tenniskleding te dragen
  • Lessen worden gegeven op Maandagmiddag/ -avond.