Club van 50

Beste (Nieuwe)leden, en sponsoren van de club van 50 van TV Bergh. 

De club van 50 van TV Bergh bestaat uit een aantal mensen die onze tennisvereniging een warm hart toedragen. Lid worden van deze club betekent dat je de tennisvereniging jaarlijks ondersteunt met een bedrag van 50 euro.   

Wij nodigen de huidige deelnemers via deze info van harte uit om ook in 2023 deel te nemen aan onze “club van 50”, daar TV Bergh nog diverse wensen heeft om ons prachtige park verder te verfraaien.Nieuwe leden zijn nog natuurlijk van harte welkom, zodat we in 2023 samen de mijlpaal van 50 deelnemers kunnen bereiken.Laat de penningmeester wel even weten, hoe dan de naamsvermelding moet zijn op ons prachtige bord in de kantine.Het bestuur hoopt op deze manier meer betrokkenheid van onze leden/sponsoren te bereiken en het verblijf op ons prachtige park nog plezieriger te maken, door te blijven investeren in ons park.

Eén keer per jaar houden we een vergadering waar we meteen een gezellige avond/middag van maken met een hapje en een drankje. Alle leden worden hiervoor uitgenodigd. Tijdens de vergadering kunnen de leden ideeën aandragen waar we het bijeengebrachte geld aan willen besteden. We overleggen uiteraard met het bestuur van onze vereniging of ze wensen hebben die we met een bijdrage van de club van 50 kunnen realiseren. 

Wanneer u na het lezen van deze informatie belangstelling hebt gekregen om lid te worden van onze club van 50 kunt u het bedrag van € 50 overmaken op bankrekeningnummer NL97RABO0339628677 t.n.v. de club van 50 TV Bergh

Mocht U een nota willen ontvangen van deze betaling, laat dit dan even weten aan onze penningmeester Michel Gasseling e mail: [email protected]

Bij interesse kunnen we u op verzoek ook het reglement van de club van 50 toesturen.

Hartelijk dank voor uw interesse, en hopelijk kunnen we u verwelkomen bij de club van 50 van TV Bergh.