Sponsoren 2024

www.gacon.nl Gacon is de specialistische partner voor het realiseren van kunststofvloeren, metaalconservering of het uitvoeren van betonreparaties.

www.kerstengevelwerken.nl Kersten Gevelwerken. Uw bedrijf voor gevelreiniging em gevelimpregnering.

 

www.hengevelt.nl In hartje ’s-Heerenberg is ons kantoor sinds 1978 gevestigd. Een ruime etalage met het gehele aanbod kenmerkt ons kantoorpand.

www.giocoffee.nl Totaalleverancier in koffie oplossingen. Complete ontzorging van machine tot kopje koffie.

www.erdhuizen.nl De verfwinkel in 's-Heerenberg. Sikkens specialist.

 www.nijlandtweewielers.nl Nijland Tweewielers is officieel dealer van alle grote merken, waaronder Gazelle, Koga, Batavus, Sparta, Victoria, Cortina en Merida. Wij zijn ook Specialized E-bike dealer. Voor een bakfiets bent u ook aan het juiste adres. Wij zijn een dealer van Babboe bakfietsen.

www.autobedrijfebus.nl  Omdat u alleen voor de auto wil betalen en niet voor de grote showroom.

www.rosendaalmakelaars.nl Rosendaal Makelaars B.V. is al sinds 2007 hét allround makelaarskantoor in de Gemeente Montferland waar u terecht kunt voor complete en betrouwbare dienstverlening op maat.

www.basil.com Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

 

www.loodgieterkupers.nl Naast de particuliere markt, werken we voor de zakelijke markt en verzorgen wij installatiewerkzaamheden voor scholen, winkelketens, vastgoedbeheerders, gemeentelijke instellingen en architecten.

OVI-Enschede levert, monteert en onderhoud al meer dan 29 jaar de sportveldverlichting van verschillende sportaccommodaties. Door de jarenlange ervaring kan OVI-Enschede voor alle verschillende sport disciplines een verlichte oplossing bieden.